Jäsentiedote 2019

17.05.2019

JÄSENTIEDOTE 2019

JEREMIAS JEREMIAANPOIKA TUOMISTON SUKUSEURA

Keväinen tervehdys sukuseuran hallitukselta Sastamalasta!

Vuoden 2018 sukujuhla vietettiin sukumme juurilla Vesilahdella sijaitsevassa Laukon kartanossa lauantaina 28. heinäkuuta. Juhlaan osallistui vajaat 90 suvun jäsentä.  Ohjelmaan kuului opastettu kierros kartanon näyttelyihin  päärakennuksessa ja puistoalueella.  Lounas tarjottiin Juhlatallissa ja sen jälkeen oli sääntömääräinen kokous, jossa mm. valittiin seuran hallitus seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Kuvia juhlasta on sukuseuran nettisivujen kuvagalleriassa.

Sukujuhlassa valittiin istuva hallitus sekä varajäsenet, yhteystiedot kääntöpuolella. Uusi hallitus on kokoontunut kaksi kertaa. Uudenkin hallituksen tärkein tehtävä on edistää sukukirjan valmistumista. Sukukirjan toimituskunta on kokoontunut vuoden aikana pari kertaa ja työ edistyy hitaasti mutta varmasti. Edelleen otamme kirjaa varten tietoja ja kuvia suvusta; ne voi lähettää oman sukuhaaransa edustajalle tai suoraan kirjan päätoimittajalle Jorma Tuomistolle, jorma.tuomisto at seamk.fi.

Tänä vuonna suunnittelemme tulevaa, eli vuoden 2020 retkeä. Otamme vastaan ehdotuksia retkikohteesta.

Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan, eli 15 € perhemaksu ja 10 € per henkilö, maksun voi suorittaa oheisen pankkisiirron avulla, laitattehan viestikenttään ketä/keitä henkilöitä maksu koskee, jäsenmaksun eräpäivä 30.6.2019. Kirjaprojekti vaatii rahaa, joten toivomme jäsenmaksun maksamista sukuseuran talouden turvaamiseksi.

Sukuseuraan toivomme uusia jäseniä, välitättehän tietoa seurasta myös niille sukulaisille, jotka eivät vielä ole jäseninä tai tiedä sukuseuran olemassaolosta. Tiedotetta voi vapaasti kopioida ja jakaa eteenpäin.

Muutokset jäsentiedoissa (tärkeitä olisivat esimerkiksi tiedot muuttuneista osoitteista) voi ilmoittaa seuran sihteerille Päivi Saariolle joko sähköpostilla paivimsaario at gmail.com tai puhelimitse 040 5862854. Hänelle voi lähettää myös muita tietoja suvusta mm.sukuhaarojen uusista tai täältä poistuneista jäsenistä.

Sukuseuralla on edelleenkin myynnissä t-paitoja sukuseuran logolla, hinta 10 € kappale sekä sukuseuran viirejä 30 € kappale.

Sukuseuralla on avattu Facebook-ryhmä, joka on kaikille avoin, käy tykkäämässä osoitteessa: https://fi-fi.facebook.com/Jeremias-Jeremiaanpoika-Tuomiston-sukuseura-609335662412607. Sukuseuran internet-sivujen on osoite:  www.jj-tuomistonsukuseura.fi   Molemmilla sivustoilla voit käydä keskustelua tai kirjoitella kuulumisia sukulaisillesi.

Aurinkoista kesää toivoo sukuseuran hallitus!