Jäsentiedote 2018

20.04.2018

JÄSENTIEDOTE 2018

JEREMIAS JEREMIAANPOIKA TUOMISTON SUKUSEURA

Keväinen tervehdys sukuseuran hallitukselta Sastamalasta! Sukuseuran hallitus on

kokoontunut 5 kertaa. Viime vuoden retkikohde Yli-Kirran kotiseutumuseo oli  erittäin mielenkiintoinen ja osallistujat, joita tosin olisi voinut olla enemmänkin,  olivat tyytyväisiä.

Sukuseuran sivuja www.jj-tuomistonsukuseura.fi on muokattu; korjauksia ja lisäyksiä otamme mielellämme vastaan. Nettisivulla ja facebookissa kannattaa käydä keskustelemassa ja kirjoittelemassa kuulumisia sukulaisille tai vain tykkäämässä.

Sukukirjan toimituskunta on pitänyt useita kokouksia ja hanke on edistynyt jo aika pitkälle. Edelleen otamme mielellämme kirjaa varten tietoja ja kuvia suvusta; ne voi lähettää oman sukuhaaransa edustajalle tai suoraan kirjan päätoimittajalle Jorma Tuomistolle, jorma.tuomisto@seamk.fi. Muita tietoja suvusta (mm. eri sukuhaarojen uusista tai täältä poistuneista jäsenistä) voi lähettää sihteerille joko puhelimitse 040 5862 854 tai sähkö­postilla paivimsaario@gmail.com. Tärkeää olisi saada muuttuneet osoitetiedot.

Sukujuhla: Tänä vuonna on taas sukujuhlan aika.  Juhlapaikkana on sukumme juurilla Vesilahdella sijaitseva Laukon kartano (Laukontie 25). Juhla pidetään lauantaina 28. heinäkuuta alkaen kello 12:00. Ohjelma on vähän edellisistä kokouksista poikkeava. Ilmoittautumisen jälkeen teemme opastetun kierroksen kartanon päänäyttelyihin  päärakennuksessa ja puistoalueella.  Klo 13.45 on tarjolla lounas Juhlatallissa ja sen jälkeen sääntömääräinen kokous, jossa mm. valitaan seuran hallitus seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Pyydämme miettimään etukäteen ehdotuksia oman sukuhaaranne edustajaksi ja, mikäli ehdottamanne henkilö ei itse ole paikalla, varmistamaan hänen suostumuksena.

Sukujuhlan hinta: aikuiset 42 euroa, lapset alle 5-vuotiaat 0 euroa, 5-12 v. 12 euroa ja 13-16 v. 17 euroa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Aila Maurialalle 040 5018604, sähköposti aila.mauriala@gmail.com 15.6.2018 mennessä. Maksu suoritetaan sukuseuran tilille Jeremias Jeremiaanpoika Tuomisto, FI11 5660 7150 0019 10 samoin 15.6.2018 mennessä. Kirjoita viestikenttään juhlaan osallistuvien henkilöiden nimet sekä sukuhaara. Kerro myös  mahdollinen erityisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Jäsenistö: Sukuseuraan toivomme edelleen uusia jäseniä, välitättehän tietoa seurasta myös niille sukulaisille, jotka eivät vielä tiedä sukuseurasta tai ole jäseniä. Jäsentiedote lähetetään vain jäsenmaksun suorittaneille, mut­ta tiedotetta saa vapaasti kopioida. Jäsenmaksu on 15 euroa perheeltä ja 10 euroa yhdeltä hengeltä. Sen voi maksaa 30.6.2018 mennessä sukuseuran tilille Jeremias Jeremiaanpoika Tuomisto, FI11 5660 7150 0019 10. Laitathan viestikenttään ketä/keitä henkilöitä maksu koskee sekä mistä sukuhaarasta olet.

Sukuseuralla on edelleen myynnissä sukuviirejä 30 euron kappalehintaan ja suvun logolla varustettuja t-paitoja 10 euroa kappale. Tuotteita voi ostaa sukuhaarojen edustajilta tai sihteeriltä.

Keväisin terveisin ja tapaamisiin Laukossa

Sukuseuran hallitus